Bumbieru kekss

4 1

Sastāvdaļas

  • 150 g margarīns
  • 2 olas
  • 1 glāze cukurs
  • 2 glāzes milti
  • 6 bumbieri
  • 1 paciņa cepamais pulveris
  • 1 paciņa vaniļas cukurs
  • Šķipsniņa sāls
  • Kanēlis

Pagatavošana

120 min.
  1. Nomizo un mazos gabaliņos sagriež bumbierus.
  2. Izkausē margarīnu. Tad pievieno olas, cukuru miltus, cepamo pulveri, vaniļas cukuru, sāli. Visu kārtīgi samaisa viendabīgā masā. Pievieno sagrieztos bumbierus un vēlreiz kārtīgi izmaisa.
  3. Ietaukotā veidnē liek visu masu. Pārkaisa ar kanēli.
  4. Cepeškrāsnī 180°C temperatūrā cep 50 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti