Mājas muslis 2

2009. gada 20. septembris
Foto: Laimdota
Pagatavošana
60 min
1. Sajauc visas sausās sastāvdaļas kopā. Slapjo daļu samaisa blenderī un sajauc ar sausajiem produktiem. Masu izliek uz plāts, kas ieeļļota. karsē cepešķrāsni apmēram 120 grādu temperatūrā kādas 45 minūtes ik pa 5 -10 minūtēm apmaisot, kamēr viss ir pasauss un skaisti zeltains. Piejauc žāvētos augļus -rozīnes, plūmes, aprikozes, ābolus, dzērvenes utt.
2. Atdzesē un uzglabā burkās. Var pagatavot arī lielākus krājumus ilgākam laikam. Labi, kad nav tā īsti laika neko pagatavot vai arī kā"krīzes uzkrājumi".
3. Lieto ar pienu, sulām, putrām, grauž tāpat.
4. Ļoti uzmundrinoši!
Uz augšu