Zeltaini ceptie kartupeļi

5 1
Zeltaini ceptie kartupeļi
Foto: Depositphotos.com
Ņem vērā - kartupeļus liek vienā kārtā, nedrīkst bērt daudz, jo tad neizcepsies tik brūni. Nedrīkst žēlot arī taukvielas.

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi (tik, lai saietu uz pannas)
  • 1-2 ēd. k. sāls
  • Eļla cepšanai
  • Dilles pasniegšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlēs. Noskalo aukstā ūdenī.
  2. Ieliek bļodā un pieber klāt sāli. Kartupeļus kārtīgi nobrucina ar sāli.
  3. Uz uzkarsētas pannas ar gana lielu daudzumu eļļas, liek cepties kartupeļus, cep vienmērīgi no visām pusēm, katru kartupeli apgriežot līdz tie ir zeltaini brūni!
    Pasniedz ar sasmalcinātām dillēm!

    Labu apetīti!
    Uz uzkarsētas pannas ar gana lielu daudzumu eļļas, liek cept...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

ance 2010. gada 2. februāris 16:56
nju man ljoti garshoja! super. tkije zalotoe kartoski :D prosto sjuper! :PPPPP

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni