Biešu zupa tiem, kas nemāk pagatavot gaļu

5 1

Sastāvdaļas

  • Marinētas bietes (500 ml burciņa)
  • 4 burkāni
  • Daži kartupeļi
  • Sīpols, ķiploka daiviņa
  • Desa ar taukumiņiem (mednieku vai kāda cita, kur iekšā taukumi)
  • Krējums skābais
  • Maggi Kostilja kubiciņi (3-4) atkarībā no tā cik stipru vēlas
  • Paredzēts aptuveni 4 personām

Pagatavošana

40 min.
  1. Kartupeļus sagriež kubiciņos un liek vārīties katliņā (katliņā ieiet aptuveni 3 l).
  2. Kamēr vāras kartupeļi sarīvē burkānus, sagriež sīpolu un ķiploku un apcep uz pannas (eļļā vai margarīnā) uz mazas uguns, lai sīpoli un burkāni sāk palikt tā kā nedaudz caurspīdīgi. Kad kartupeļi gandrīz mīksti, tad pievieno sacepto burkānu/sīpolu/ķiploka masu.
  3. Pievieno marinētās bietes no burciņas.
  4. Pēc tam sagriež kubiciņos vai mazās strēmelītēs desu . Desa, kurai ir taukumi piedos zupai smeķīgāku garšu. Desu apcep uz pannas, lai ir brūnīga.
  5. Katliņā vārošajai virai pievieno Maggi Kostilja kubiciņus , 3 vai 4 - atkarībā no tā cik stipru vēlas.
  6. Pašās beigās pievieno uz pannas apcepto desu. Ēd ar škābo krējumu.

Komentāri

Guntis 2014. gada 29. septembris 17:55
Labs ātrais variants pirms hoķa! :D Vārīju bez desas,ar savām garšvielām un 3x vairāk ķiploku un daudz zaļumus,plus-burkānos ar sīpoliem vēl pieliku 1 ēd.k. tomātu pastas! Vienkārši wunderbar suppe! :D Iesaku!!!!
Inga 2011. gada 17. jūnijs 14:58
izvārīju ar "vārīto desu", necepu viņu, un tiešām garšīgi :) + daudz zaļumus klāt saliku.
Vegetariete 2010. gada 5. marts 22:09
Norakstiiju recepti. Taisiishu bez desaam un bez kreejuma

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas