Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Lielopu gaļa ar dārzeņiem

2009. gada 16. septembris
Foto: ligucis
Pagatavošana
90 min
1. Kartupeļus nomazgā un liek cepties cepeškrāsnī aptuveni stundu 300 grādu temperatūrā.
2. Liellopu, tomātus, burkānus un sīpolu sagriež gabaliņos. Liellopu liek katlā uz uguns, pielej eļļu. 5 min ļauj pacepties. Pievieno burkānus, tomātus un sīpolus. Ļauj vēl 8 min pacepties. pievieno sāli un piparus cik nu katram labpatīk.
3. Pielej ūdeni. Atstāj vārīties aptuveni uz 1h un 15 min.
4. Pasniegt:
5. kartupeli pārgriež pa vidu gandrīz uz pusēm un ielek tur gaļas dārzeņu miksli.
6. Ļoti skaisti un garšīgi.
7. Labu apetīti! :)
Uz augšu