Biespiena torte "saldais sapnis"

3 1

Sastāvdaļas

  • 26 cm tortes forma; Paredzēts 8 - 10 porcijām
  • 2 paciņas Klasisko selgas cepumu
  • 400 g sviesta
  • 2 paciņas biezpiena
  • 300 g salds krējums
  • 250 g marmelādes
  • 100 g cukura
  • 1 /2 paciņas želantīna

Pagatavošana

60 min.
  1. Ar blenderi sasmalcina cepumus līdz tie iegūst pulverveidu. izkausē sviestu līdz istabas temperatūrai un sajauc kopa ar sasmalcinātajiem cepumiem, liek formā kā pamatni un liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem un cep līdz masa paliek zeltaini brūna, pēc tam atdzesē.
  2. Saldo krējumu sajauc ar piezpienu, pievieno cukuru, marmelādi sagriež un pievieno pie biezpiena un saldā krējuma masas, to visu saputo ar mikseri un pieliek želantīnu. iegūto masu liekam pa virsu cepumu masai, un liek leduskapī lai sacietē!
  3. pasniedz vienkārši bez mērcītes jo torte ir diezgan sātīga!
  4. iesaku izmēģināt!

Komentāri

pavars 2011. gada 25. septembris 19:49
varetu tortes bilditi
cepums 2011. gada 11. augusts 09:44
Made laikam gribēja teikt ka nezin kas ir bieSpiens, ja pareizi jāraksta būtu bieZpiens. ;)
misterM 2010. gada 5. oktobris 01:33
Neesi mucā audzis?Tad pasaki man,kas ir piens?:D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize