Tomāti bez ādas savā sulā

4 1

Sastāvdaļas

  • Tomāti 5 kg (3 kg atlasīti likšanai burciņā, 2 kg sulas pagatavošanai)
  • Uz 1 l sulas
  • Sāls 1 ēd.k
  • Cukurs 2 ēdk

Pagatavošana

59 min.
  1. Daļu tomātu, kuri ir vienāda lieluma, stingri,
  2. blanšē, novelk miziņu. Kārto sterilās burkās.
  3. Tomātus (var būt ar defektiem, pārāk mīksti vai lieli) katliņā sautē 10 min. Tad karstus izberž caur sietu. Iegūto biezsulu uzvāra, uz 1 litru pieber 2 ēdamkarotes cukuru, 1 ēdamkaroti sāls un lej burkās uz tomātiem. Bez garšvielām!
  4. Burkas pasterizē un aizvāko.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi