Sākums > Receptes > Brokastis

Ābolu-kanēļa pankūkas

2009. gada 10. septembris
Foto: Ilze Lipska
Šādām pankūkām rudenī nevajag klāt nevienu ievārījumu! un kanēlis ar āboliem tās padara nudien rudenīgas!
Pagatavošana
60 min
1. Vispirms nomizo, sagriež ābolus mazos gabaliņos, pārkaisa ar kanēli un cukuru un noliek, lai pastāv.
Foto: Ilze Lipska
2. Tad sataisa pankūku mīklu no olām, piena, miltiem, cukura un šķipsniņas sāls.
Foto: Ilze Lipska
3. Pankūku mīklai piejauc ābolus.
Foto: Ilze Lipska
4. Un samaisa.
Foto: Ilze Lipska
5. Cep pankūkas, gaiši brūnas no abām pusēm.
6. Lai labi garšo!
Uz augšu