Sākums > Receptes > Pamatēdieni

"kiš-miš" makaroni

2009. gada 9. septembris
Foto: Lāsma Klēbaha
Pagatavošana
40 min
1. Liek vārīties makaronus. Kamēr tie vāras, uz lielākas pannas cep malto gaļu. Klāt pievieno garšvielas (piemēram, es pati bēru baziliku, pētersīļus, sāli, piparus un nedaudz maltu muskatriekstu).
2. Kad makaroni gatavi, tos nokāš un liek klāt pie maltās gaļas uz pannas. Pievieno olas un kubiciņos sagrieztu tomātu. To visu ik pa laikam apsamaisa un cep kamēr makaroni kļūst brūnāki (tā arī ir gaumes lieta, cik brūnus. Var cept ilgāk, kad viņi kļūst kraukšķīgi, var cept tikai tik ilgi, kad olas ir gatavas).
3. Kad gatavs, pārlej ar majonēzi un pa virsu pārkaisa ar rīvētu sieru. Tad uzliek vāku, lai pāris minūtes pastāv un ļauj izkust sieram.
Uz augšu