Liellopa maltās gaļas mērce saldajā krējumā

3 1
Liellopa maltās gaļas mērce saldajā krējumā
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 600 g maltas, netreknas liellopa gaļas
  • 0.5 l saldā krējuma
  • 1 neliels sīpols
  • 1.5 ēd. k. miltu
  • 2 lauru lapas
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Malto gaļu apcep pannā.
  2. Pievieno smalki sakapātu sīpolu, kuru apbrūnina.
  3. Kad gaļa apcepusies, pārber pāri miltus un apbrūnina.
  4. Pārlej pāri saldo krējumu un silda līdz pirmajam burbulim - aptuveni 5-10 min. Papildina ar garšvielām.
  5. Pa virsu uzliek lauru lapas un aizver vāku uz vienu minūti. Pasniedzot mērci, lauru lapas noņem.
    NB! Ja mērce šķiet pārāk salda, var pievienot vienu karoti skābā krējuma.

    Labu apetīti!
    Pa virsu uzliek lauru lapas un aizver vāku uz vienu minūti....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni