Biešu zupiņa ar liellopa gaļu

5 1
Biešu zupiņa ar liellopa gaļu
Foto: Depositphotos.com
Ja vēlme pēc kreptīgākas porcijs, tad šķīvī var pievienot smalki sagrieztu ķiploka daiviņu un pusi ēdamkarotes galda etiķa.

Sastāvdaļas

  • 0.5-0.7 kg liellopa filejas ar kauliņu
  • 1 vidēja biete
  • 2 lieli burkāni -
  • 4 vidēji kartupeļi
  • 1 mazs kāposts
  • 1 vidēji mazs sīpols
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

90 min.
  1. Ielej katlā ūdeni un liek vārīties gaļu. Kad nepieciešams, ūdeni noputo.
  2. Kad ūdens noputots, liek katlā nomizotu bieti, papildina ar sāli un pipariem.
  3. Pēc aptuveni 40 min. no ūdens izņem bieti un zem auksta ūdens to atdzesē.
  4. Vārīto bieti un svaigus, notīrītus burkānus sarīvē. Nomizotus kartupeļus sagriež kubiciņos. Kāposta galviņu sakapā.
  5. Visus dārzeņus liek katlā pie gaļas un vāra aptuveni 20-30 min.
  6. 5 min. pirms zupa ir gatava, pannā apcep sīpolu, kas smalki sakapāts. Liek katlā.
  7. Izvelk gaļas gabalu no zupas un saplucina mazos gabaliņos, atkaulojot. Saplucināto gaļu ieliek zupā, samaisa.
    Zupa ir gatava pasniegšanai! Katram šķīvī var pievienot skābo krējumu un svaigus zaļumus.

    Labu apetīti!
    Izvelk gaļas gabalu no zupas un saplucina mazos gabaliņos, a...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Iveta Suščika 2009. gada 20. decembris 19:33
Sanāca labi! :) Tikai pieliku vēl citas garšvielas arī klāt! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas