Putotas olas ar ogām

3 1

Sastāvdaļas

  • 200 g saldētu (vai svaigu) ogu
  • Pūdercukurs
  • 1.5 dl šampanieša
  • 2 ēdamk. cukura
  • 3 olu dzeltenumi
  • 1 ola

Pagatavošana

30 min.
  1. Saldētās ogas ieber bļodā, pārkaisa ar pūdercukuru un ļauj atkust.
  2. Neilgi pirms pasniegšanas galdā labi sakuļ šampanieti, cukuru, olu dzeltenumus un olu. Bļodu ieliek karstā ūdens peldē un turpina putot, līdz izveidojas gaisīgs krēms.
  3. Silto krēmu iepilda dziļās glāzēs vai citos piemērotos traukos, uzmanīgi pieber ogas <strong>un tūlīt pasniedz galdā.
  4. P.S. Ogu vietā var ņemt arī dažādus eksotiskus augļus, piemēram, mango vai ananāsus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti