Marinēti gurķi - pusfabrikāti

3 1

Sastāvdaļas

  • Svaigi gurķi, var būt šķībi, greizi.garšvielas gurķu marinādei, cukurs, sāls, etiķa esence

Pagatavošana

60 min.
  1. Gurķus sagriež salmiņos, kubiņos , plānās ripiņās,tādus kā lietojiet salātos.liekam puslitra burciņās.Katlā uzvāram parasto marinādi jau ar dillēm,upeņu lapām un citām garšvielām, kādu katrs vēlas, izkāšam,pievieno vajadzīgo etiķa daudzumu, uzvāra, karstu lej virsū gurķiem aizvāko un 30 min. patur apgāztu. Ziemā ber pa taisno salātos un neķēpājas ar griezšanu.

Komentāri

LIENĪTE LEIŠAVNIECE 2010. gada 4. augusts 11:00
CIK VAJG LIKT UZ PUSLITRA BURCIŅU CUKURA, SĀLS UN ESENCES

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi