Sākums > Receptes > Deserti

Rulete no iebiezinatā piena

2009. gada 3. septembris
Foto: Viktorija žuka
Pagatavošana
15 min
1. Bundžiņas iebiezinātā piena saturu ieliek bļodā, pievieno olu, samaisa, pievieno sodu (dzesetu ar etiķi0 un pievieno miltus, ātri samaisa mīklu.
2. Paplāti sasmērē ar sviestu, uzbirina pa virsu drusku miltus, mīklu uzlej uz paplates un ar karoti izlīdzina, ieliek cepeškrāsnī. Pēc 15 minūtēm biskvīta augšējā daļa kļūs gaiši brūngana, un to var vilkt ārā. Ar garu nazi atdaliet biskvītu no paplātes, paņemiet jebkuru ievārījumu vai džemu, sasmērējiet biskvītu un ātri saritiniet. Ja baidaties apdedzināt rokas, tad varat biskvītu vienkārši sagrizt 2 vienādas daļās, vienu smērējat ar ievārījumu un otru liekat pa virsu, pārberiet ar cukuru, vai arī ja ir laiks varat pagatavot glazūru no kakao.
3. bon appetit :)
Uz augšu