Kabaču sautējums (krīzes)

3 1

Sastāvdaļas

  • Neliels kabacis ar maigu miziņu
  • 200 g cūkas vai vistu akniņas
  • 1 mazs sīpols
  • 1 neliels burkāns
  • 2 kartupeļi
  • Sāls
  • Karijs
  • 1 ĒK cepameļļa ( nav ieteicama saulespuķu)
  • Lauru lapa
  • 1 ĒK krējuma
  • Pipari pēc izvēles

Pagatavošana

15 min.
  1. uzkarsē eļļu, liek cepties strēmelēs sagrieztas akniņas, sarīvētu burkānu un smalkās ripiņās sagrieztu sīpolu.
  2. pēc 5 min. pievieno stēmelēs sagrieztu kabaci, kartupeļus - pacep 3-4 min un aplej ar 100 ml ūdens. pievieno sāli un liek sutināties zem vāka 5 -7 min. tad pievieno krējumu, laurlapu un kariju pēc savas garšas.
  3. sutina vēl 3- 5 min. līdz liekais šķidrums uzsūcies)
  4. P.S
  5. īpašo garšu dod tieši lauru lapa svienojumā ar krējumu
  6. lai pastiprinātu aromātu - beigās pievieno šķipsnu cukura
  7. vēl der klāt ķiplociņš

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni