Raibās pupas ar jaunlopa- dārzeņu mērci

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 glāze raibo kāršu pupu
  • 150 g jaunlopa gaļas mīkstuma
  • 1 burkāns ap 200 g
  • 1 cukini ap 200 g
  • ¼ paprika ap 50 g
  • 2 ēdk. skābs krējums
  • 1 šķipsna čābers

Pagatavošana

40 min.
  1. (Pupas iepriekšējā dienā aplej ar aukstu ūdeni, lai uzbriest un vieglāk izvārīt.) Sālsūdenī vāra pupas, kamēr gatavas.
    (Pupas iepriekšējā dienā aplej ar aukstu ūdeni, lai uzbriest...
  2. Sīkos gabaliņos sagriež gaļu. Sarīvē burkānu. Cukini un papriku sagriež gabaliņos. Gaļu un dārzeņus apcep eļļā. Tad pievieno krējumu, čāberu un lēni sautē 20 min.
  3. Gatavās pupas nokāš. Tad kārto uz šķīvja un pārlej ar mērci.

Komentāri

Rita 2009. gada 7. septembris 07:38
Sātīgs paēdiens. Raibās pupas ļoti viegli izaudzēt savā dārziņā. Vasarā skaits dzīvžogs - sarkaniem ziediem. Rudenī - novāc pākstis un to ir daudz.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni