Pupiņu un tomātu sautējums

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Tomāti (pēc svara - 2x mazāk, nekā pupiņas)
  • Pupiņas - baltās vai sarkanās
  • Tomātu mērce
  • Baziliks
  • Oregano
  • Ķiploks
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Ja pupiņas nav no bundžas, tad tās nepieciešams iepriekš nomērcēt un izvārīt
  2. Pannā olīveļļā apcep 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
  3. Pievieno smalki sagrieztus tomātus, baziliku, oregano, sāli un piparus un 5 minūtes sautē
  4. Pielej mazliet ūdeni, pusglāzi tomātu mērces un pupiņas, samaisi, uzliec vāku un sautē apm. 10 minūtes, regulāri maisot.
  5. Tas arī viss. Var pasniegt ar krējumu, rīvētu parmezānu vai vienkārši tāpat

Komentāri

Maija Purvina 2009. gada 10. decembris 21:31
shitais labs, tipisks portugalju paediens (ar baltajam pupinjam). vienkarshi un satigi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni