Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļi ar puķkāpostiem

2009. gada 2. septembris
Foto: Zahrah Jureviča
Pagatavošana
40 min
1. Sakarsētā pannā ielej olīveļļu un liek cepties smalki sagrieztus sīpolus, kad sīpoli ir zeltaini pieliek arī sagrieztus ķiplokus kādu brīdi tos pacep un tad pievieno sasmalcinātus tomātus (bez mizas) masu pasautē un tajā saber garšvielas (visas garšvielas +/- pēc garšas).
2. Masai pievieno sagrieztus kartupeļus un sāli.
3. Kad kartupeļi ir pusgatavi pieliek arī puķkāpostus.
4. Sautē uz lēnas uguns līdz puķkāposti un kartupeļi ir mīksti.
5. Pasniedz ar sasmalcinātu koriandru un svaigu piparmētru.
6. (Loti garšīgi un vienkārši ir tos pasniegt ar pita maizi)
Uz augšu