Bumbieru gardums ar šokolādi

4 1
Bumbieru gardums ar šokolādi
Foto: Depositphotos.com
Šis ir izcils un gards veids kā izmantot bumbierus.

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 6 bumbieri
  • 1 tāfelīte šokolādes
  • 1 paciņa kanēļa
  • 3 ēd. k. cukura
  • Piens
  • Nedaudz ūdens
  • Mandeļu skaidiņas

Pagatavošana

60 min.
  1. Nomizo bumbierus. Saliek tos katlā, tad liek to uz plīts un pielej nedaudz ūdeni, tikai tik, lai nepiedegtu. Apm. 2 cm no katla apakšas.
  2. Uzber kanēli, tā, lai tiek uz katra bumbiera. Uzber pāri cukuru.
  3. Atsāj vārīties kādas 10 min., tad skatās vai bumbieri ir jau mīksti, taču jāuzmanās, lai tie neizjuktu. Kad gatavi, noceļ katlu no plīts, lai tas atdziest.
  4. Salauž šokolādi gabaliņos un liek to katliņā. Pielej pienu - 1 cm no katliņa apakšas.
  5. Ieslēdz plīti, kušanas laikā lēnām maisa šokolādi līdz tā izkususi vienmērīgā masā.
  6. Servēšana. Saliek bumbierus, pārlej ar šokolādes mērci un apkaisa ar mandeļu skaidiņām.

    Lai labi garšo!
    Servēšana. Saliek bumbierus, pārlej ar šokolādes mērci un ap...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti