Rudens tomāti

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 lieli tomāti
  • 200 g žāvēta cauraudža
  • 1 vidējs sīpols
  • 4 šķēles siera

Pagatavošana

45 min.
  1. Tomātiem nogriež galu ar serdi, izņem sēklas, daļu mīkstuma un liek atsevišķā traukā.
  2. Sasmalcina izgrebto tomātu mīkstumu un nolej tomātu sulu.
  3. Sasmalcina sīpolu
  4. Sagriež mazos gabaliņos cauraudzīti
  5. Uz sakarsētas pannas apcep gaļu ar sīpoliem, pēc brīža pievieno tomātu mīkstumu. Cep bez vāka kamēr šķidrums iztvaikojis.
  6. Ietaukotā veidnē kārto tomātus, tajos pilda gaļas pildījumu, pa virsu uzliek siera šķēles.
  7. Cep sakarsētā krāsnī 160 grādos apm. 30min. vai kamēr siera cepurīte brūna,

Komentāri

tusnis 2009. gada 9. septembris 14:16
Vaavere, gaļas vietā var sēnes pielikt, arī labi garšos!
@manda 2009. gada 1. septembris 13:45
Laba receptiite, radās ideja uztaisīt daļu ar sarkanajiem un daļu ar dzeltenajiem tomātiem un tad salikt tā kā šaha galdiņā, lai pa smuko :) :) :)
Vaavere 2009. gada 31. augusts 21:33
Izklausās garšīgi, es gan neēdu gaļu, bet pamēģināšu bez tās ar pavairāk siera :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni