Pildīta vista

2009. gada 29. augusts
Foto: gints šelders
Pagatavošana
180 min
1. svaigo vistu pārgriežam pa vēderu pušu.apgriežam ar iekšpusi uz leju un ar kulaku(vismaz es tā daru)riktīgi izdauzam tā lai visi kauli locītavu vietās salūzt(kad gatava ļoti viegli paņemt gabaliņu),tad no iekšas rūpīgi izgriežam visus smalkos kauliņus.uz kādām 3 st. liekam marinādē.tad smalki sagrieztus ābolus papriku un ananāsus liekam puncī iekšā un ar zobu bakstāmajiem kociņiem visu aizšujam ciet.diezgan svarīgi lai šķidrums maksimāli ilgi noturas iekšpusē.liekam uz follijas un pirms ietīšanas apkārt apliekam ruji sagrieztus ābolus.šaujam cepenē uz kādiem 180 grādiem uz pusstundu.tad paņemam ārā attaisam folliju un ar pus apelsīna sulu apslacinam.liekam tālāk cepties un ik pa brīdim ņemam drusku ārā un apslacinam ar apelsīnu sulu.kad ir riktīgi zeltaina ņemam ārā un labu apetīti:)))
Uz augšu