Sārtie gurķīši

3 1

Sastāvdaļas

  • Gurķi
  • Jāņogas
  • 1 ēd.k. garšvielas gurķu marinēšanai
  • Marinādei: uz 1 l ūdens
  • 2 ēd.k. sāls
  • 3 ēd.k. cukurs

Pagatavošana

20 min.
  1. Uzvāra marinādi. Burkā (labāk 700 ml) ieber garšvielas un stateniski liek nomazgātus gurķus (diezgan cieši), pa starpām labi daudz pieber jāņogas, uzlej marinādi. Liek sterilizēties līdz gurķi maina krāsu, aizvāko (var ar skrūvējamo vāciņu).
  2. Gurķi domāti tiem, kam negaršo vai nepatīk marinādes ar etiķi, kā arī gurķi neparastā krāsā - sarkanīgi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi