Sēņu mērce ar kūpinātu gaļu

3 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 0.5 0,5l gaileņu
  • 2 mazas apšu beciņas vai 1 baravika
  • gabaliņš kūpinātas gaļas
  • Sīpols
  • Saldais krējums
  • Piens
  • Milti
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīki sagriež sīpolu, gailenes, beciņas (tās kalpos kā garšas pastiprinātājs, var arī iztikt), kūpināto gaļu.
  2. Apcep sīpolu un ieliek čuguna katliņā (vai citā, dziļākā, pannā); apcep gaļu - liek pie sīpola; apcep sēnes - liek katliņā.
  3. Pievieno sāli un piparus; sautē ~5 min.
  4. Krūzītē samaisa nedaudz pienu ar tējkaroti miltu - pievieno sēnēm. Pēc izjūtas pielej saldo krējums/pienu, lai sanāktu diezgan tumīga mērcīte.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni