Siļķu mērce

5 1

Sastāvdaļas

  • Siļķes- 2; žāvēta desa vai gaļa; sīpols
  • Milti- 2ēd.k; sk.krējums, rupjmaize-ķieģelītis

Pagatavošana

20 min.
  1. Uztaisa "nedēļas pārskatu" ledusskapī: visus apkaltušos desu galiņus un cīsiņus vai žāvēto gaļiņu sagriež un kopā ar sīpolu uz palielas pannas viegli apcep. Uz avīzes uzber 2 ēd.k ar kaudzi miltu, kuros apvārta 1-2 tīrītas bez asakas sālītas siļķes(var būt jau pamīkstas). Sīpolus ar gaļu nobīda pannas malā, siļķi liek lai apcepas, apgriež, ja iespējams. Kad tā sāk jukt ārā, pannā visam pāri saber atlikušos miltus un visu, kopā maisot, pamazām lej klāt ūdeni vai pienu. Nedauz pavāra apmaisot, lai milti uzbriest. Pasniedz bļodiņās ar krējumu un ķieģeļa rupjmaizi. nu kā?

Komentāri

Valters 2013. gada 6. decembris 21:22
Labais .. mmm garshiigi :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis