Viltotie kāpostu tīteņi

3 1

Sastāvdaļas

  • Viens neliels kāposts
  • Divas paciņas rīsu
  • 500 g maltas gaļas
  • 500 ml tomātu mērce vai saldais krējums
  • Sāls, maltie pipari un graudi, lauru lapas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagriež kāpostu, pielej glāzi ūdens, pieliek piparu graudus, lauru lapas un sāli, liek vārīties, līdz kļūst mīksti.
  2. Tajā pašā laikā citā katliņā liek vārīties rīsu un cep malto gaļu.
  3. Kad Kāposti mīksti, rīsi izvārīti un maltā gaļa izcepta, visu pie kāpostiem saliek kopā, pieliek tomātu mērci vai saldo krējumu un pasautē kādas 5min.
  4. Ja taisa ar tomātu mērci, garšīgi, ja ēdot, pieliek skābo krējumu.

Komentāri

Evita 2011. gada 12. decembris 16:15
Jā, paldies, es ar uztaisīju, tikai pieliku vienu sīpolu, tik pat labi.
Daila 2011. gada 2. jūnijs 21:09
Paldies!!! Ļoti laba recepte. Tiešām garšo kā īstie kāpostu tīteņi. :D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni