Pākšu pupiņu sautējums

5 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • Burkāni - 2-3 gab
  • Sviesta pupiņas pākstīs - pāris saujas
  • Cūkgaļas kakla karbonāde 200 g
  • Kausētais siers - pāris ēdamkarotes
  • Sāls, pipari u.c. garšvielas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež burkānus (ripiņās vai lielākos gabalos), sagriež pupiņu pākstis (4-5 cm garumā), izklapē nelielos gabaliņos sagriezto cūkgaļu, apsāla, sapiparo. Apcep to, pievieno burkānus. Turpina cept līdz burkāni paliek zeltaini, tad pievieno pākstis un pielej ūdeni tā, lai tas ir vienā līmenī ar dārzeņiem. Neaizmirst arī par ģaršvielām: sāls, baziliks u.c. Liek virsū vāku un sutina. Kad burkāni un pupiņas mīkstas, bet ūdens papusei izsautējies, pievieno pāris ēdamkarotes ar kausēto sieru pēc garšas. Vēl pāris minūtes pasautē un ir gatavs. :)
  2. Var pasniegt ar kartupeļiem vai citām piedevām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni