Sākums > Receptes > Zupas

Siera zupa ar malto gaļu

2009. gada 16. augusts
Foto: Gunta
Pagatavošana
30 min
1. Sīpolu sasmalcina, puravu sagriež ripās. Katliņa uzkarsē eļļu un apcep sīpolu. Pievieno malto gaļu, maisot cep līdz tā paliek irdena. Pievieno puravu, apcep.
2. Pielej pienu, pievieno buljona kubiņu un vāra 1 min.
3. Zupā izkausē sieru, pēc garšas pieber sāli, piparus, mazliet rīvētu muskatriekstu. Pēc vēlēšanās var pievienot arī baltvīnu.
4. Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem - pētersīli vai koriandru.
5. Ja zupai vēlas pikantāku garšu, var pievienot 1/2 tējkaroti mārrutku.
Uz augšu