Vistas šķēlītes ar ananāsiem

5 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Vistas fileja - 4
  • Paprika - 2 (sarkana un zaļa)
  • Selerijas kāts - 1
  • Sīpols - 1
  • Ananāsa škēles - 4 (konservētas vai svaigas)
  • Sāls, pipari
  • Eļļa - 4 ēd.kar
  • Mērcei
  • Vistas buljons - 250 ml (var gatavot no kubiņiem)
  • Sojas mērce - 2 ēd.kar
  • Etiķis - 4 ēd.kar
  • Tomātu pasta - 2 ēd.kar
  • Mērce Tabasco - daži pilieni
  • 1.5 ingvers - 1,5 tējkar
  • Kartupeļu ciete - 1 tējkar

Pagatavošana

15 min.
  1. Vistas fileju sagriež plānās strēmelē, pārkaisa ar sāli un pipariem. Darzeņus un ananāsu sagriež gabaliņos. Mērcei paredzētās sastāvdaļas sajauc ar buljonu.
  2. Pannā uzkarsē eļļu un maisot apcep vistas filejas gabaliņus. Noņem no pannas un noliek siltumā. Uz pannas liek sagrieztos dārzeņus, ananāsa gabaliņus un maisot cep ~3 min. Pievieno apcepto vistas gaļu, kopā uzkarsē, pielej mērci.
  3. Kad viss uzvārās, lēnām pievieno ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti.
  4. Pasniedz ar rīsiem vai nūdelēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni