Kabači ar maltās gaļas pildījumu

3 1

Sastāvdaļas

  • Mazi kabači - 4
  • Cauraudzis speķis - 8 šķēles
  • Buljons - 150 ml
  • Pildījumam
  • Maltā gaļa - 350-400 g
  • Sīpols - 1
  • Sāls, pipari, kajēnas pipari
  • Zaļumi (dilles, pētersīļi)

Pagatavošana

45 min.
  1. Kabačus pārgriež gareniski uz pusēm un izņem sēklotni. Pārkaisa ar nelielu daudzumu sāls.
  2. Gatavo pildījumu - malto gaļu sajauc ar sīki sakapātu sīpolu, sasmalcinātiem pētersīļiem un dillēm, garšvielām. Piepilda kabaču pusītes, saliek tās kopā un katru aptin ar 2 šķēlēm cauraudža.
  3. Cepamo veidni ieziež ar taukvielām, liek tajā kabācus un pārlej ar karstu buljonu. Liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem, sautē 30-35 min.
  4. Labi garšo gan ar rīsiem, gan vārītiem vai cetiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni