Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Provansas kabaču sacepums

2009. gada 15. augusts
Foto: Shutterstock.com
Kabacis, tomāti un siers - trīs sastāvdaļas, kur viena otru papildina.
Pagatavošana
40 min
1. Kabačus sagriež 2 cm biezās šķēlēs (ja kabači lieli, šķēles sagriež vēl uz 4 daļām), tomātus - daivās, ja mazi - uz pusēm.
2. Sacepuma veidni ieziež ar nelielu daudzumu olīveļļas un izberž ar ķiploka daiviņu.
3. Pannā uzkarsē atlikušo eļļu un tajā viegli apcep kabačus. Pārkaisa sāli, piparus. Sajauc ar tomātiem un liek sacepuma veidnē.
4. Sarīvē sieru un sakuļ ar olām un krējumu, pieber sāli, piparus un pārlej kabačiem un tomātiem.
5. Liek veidni cepeškrāsnī 200 grādos un cep 20-30 min.

Lai labi garšo!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu