Aromātiskais ķiršu liķieris

4 1

Sastāvdaļas

  • Ķirši - 1 kg
  • Cukurs - 1/2 kg
  • 0.7 degvīns- 0,7l
  • Krustnagliņas - 3-4
  • Kanēlis - 1 standziņa
  • Vaniļas cukurs- 1 paciņa
  • Muskatrieksts - 1/3 tējkar
  • Ķiršu lapas - 5

Pagatavošana

10 min.
  1. Noķiršiem izņem kauliņus. Ieber pudelē ar platu kaklu, pārkaisa ar cukuru, pievieno krustnagliņas, kanēli, muskatriekstu, vaniļas cukuru, ķiršu lapas.
  2. Tur saulainā vietā 8-10 dienas, pielej degvīnu.
  3. Pēc 4-5 nedēļām izkāš un lej pudelēs.
  4. Liķieri var pagatavot, aromātam pievienojot tikai kanēli un krustnagliņas, sakapātus dažu kauliņu kodolus.

Komentāri

ella 2012. gada 14. jūlijs 09:23
panemts no pavargramatas!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni