Aprikozes medus sīrupā

4 1

Sastāvdaļas

  • Aprikozes - 3 kg
  • Medus - 250 g
  • Cukurs - 750 g
  • Ūdens - 1l
  • Degvīns

Pagatavošana

60 min.
  1. Aprikozes uz dažām minūtēm pārlej ar verdošu ūdeni, augļiem novelk miziņu, pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus.
  2. Vāra sīrupu - katlā sajauc medu ar ūdeni, pieber cukuru, uzvāra.
  3. Aprikožu pusītes liek burkās, pārlej ar karstu sīrupu, pielej 2 tējkar. degvīna. Burciņā var iemest arī dažus kauliņu kodolus.
  4. Burkas pasterizē 85 grādos- 1/2l 10min., 1l - 20 min., 3l - 25 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi