Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Krtupeļu kūka ar zivju pirkstiņiem

2009. gada 14. augusts
Foto: Andriss PP
Pagatavošana
50 min
1. Nomizo un novāra kartupeļus. Vāŗīšanas beigās liek cepties zivju pirkstiņus. kad kartupeļi mīksti to izkāš un sastampā, pievienojot klāt krējumu un kefīru(ja vēlās saldāku ēdienu var pievienot vairāk krējuma, ja ne tik saldu, var pievienot vairāk kefīra. Galvenais lai kartupeļi nebūtu pa biezu, kad mute pēc ēšanas paliek sausa, vai nebūtu pa šķidru, kad masa izplūst pa visu šķīvi), piparus un kanēli. Kad pirkstiņi izcepušies, tos sagrirž gareniski uz pusēm.
2. Uz lēzenā šķīvja uzklāj nelielu kartupeļu masas kārtiņu, tad viršū uzklāj zivju pirkstīņu pusītes, tad vēl vienu kartupeļu kārtiņu, pirkstiņu kārtiņu un pŗdējo kartupeļu kārtu. malas apsmērē ar palikušo kartupeļu masu.
Uz augšu