Cepti putukrējumā āboli

3 1

Sastāvdaļas

  • 6 gb āboli
  • 100 g rozīnes
  • 4 g olas
  • 150 g miltu
  • 150 g piena
  • 3 ēd. k. cukurs
  • 1 ēd. k. sviests
  • Kanēlis
  • Vaniļas cukurs

Pagatavošana

50 min.
  1. Ābolus nomazgā un izgriež serdes,tās piepilda ar rozīnēm.Ābolus ieliek ietaukotā veidnē un cep 15-20 min. Olai atdala baltumu no dzeltanuma.Miltus samaisa ar cukuru,var cukuram pievienot pienu un olas dzeltenumu.Olas baltumu sakuļ stiprāk un pievieno iegūtõ maisijumu.Visu pārliet pāri āboliem un cep 15-20 min. kad gatavs uzliek putukrējumu.

Komentāri

tince 2009. gada 13. augusts 17:23
Es vēl lieku ievārījumu vai medu iekšā,var skābo krējumu ar cukuru,kanēli

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti