Sākums > Receptes > Deserti

Manas firmas bezē cepumi

2009. gada 10. augusts
Foto: Evija Rubene
Pagatavošana
80 min
1. Olu baltumus puto, pievienojot cukuru un vaniļas cukuru putošanas sākumā, trauku ar masu turot karstā ūdens peldē ( citādi olu baltumi neputosies tik labi un cepumi ar nebūs tik labi). Kad olu baltumi saputoti, sildīšanu pārtrauc un masu puto, kamēr tā atdziest un vairs netek. Kad tas ir izdarīts uz plāts uzklāj cepampapīru un uz tā izspiež cepumiņus. Tad liek 100 grādos sakarsētā cepeškrāsnī. Žāvē cepumus, kamēr nav vairs mīksti, bet arī nedrīkst pāržāvēt citādi būs ļoti cieti un brūnīgi.
2. Mana ģimene ēd un slavē, jo šie ir daudz, daudz garšīgāki nekā veikalā pirktie.
Uz augšu