Manas firmas bezē cepumi

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 olu baltumi
  • 200 - 250 g cukura
  • mazliet vaniļas cukurs

Pagatavošana

80 min.
  1. Olu baltumus puto, pievienojot cukuru un vaniļas cukuru putošanas sākumā, trauku ar masu turot karstā ūdens peldē ( citādi olu baltumi neputosies tik labi un cepumi ar nebūs tik labi). Kad olu baltumi saputoti, sildīšanu pārtrauc un masu puto, kamēr tā atdziest un vairs netek. Kad tas ir izdarīts uz plāts uzklāj cepampapīru un uz tā izspiež cepumiņus. Tad liek 100 grādos sakarsētā cepeškrāsnī. Žāvē cepumus, kamēr nav vairs mīksti, bet arī nedrīkst pāržāvēt citādi būs ļoti cieti un brūnīgi.
  2. Mana ģimene ēd un slavē, jo šie ir daudz, daudz garšīgāki nekā veikalā pirktie.

Komentāri

Sandra 2012. gada 7. aprīlis 13:19
Man sanāca izcili ..beidzot esmu atradusi savu recepti ...liels paldies !!!
aggy 2011. gada 16. novembris 14:22
lieliski.. man viss sanāca, debešķīgi garšīgi.. :)
lalalala 2011. gada 9. maijs 20:29
Galīgi nesanāk to masu dabūt tādu kādu vajag. kad lieku uz cepešpannas tad apakšā šķidrums bet augšā putas.
Kaut kas nav tā kā vajag.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti