Marinētas bietes klasiskas

4 1

Sastāvdaļas

  • 600 g bietes
  • 1 l ūdens
  • 65 g cukurs
  • 1.5 ēdamkarotes esence
  • Ķimenes

Pagatavošana

15 min.
  1. Bietes novāra, pievienojot naža galu sāls, atdzesē aukstā ūdenī, sagriež šķēlītēs vai salmiņos.
  2. Marināde: vārot ūdeni, pievieno cukuru un ķimenes pēc saviem ieskatiem, beigās pievieno esenci. Pārlej bietēm. Var lietot nepasterizējot, var pasterizēt ziemai pie 85 grādiem 20 minūtes un aizvākot.

Komentāri

kristine 2014. gada 24. janvāris 13:00
liekas ka jauka recepte, bet vai var nelikt kimenes?
Inita 2012. gada 3. maijs 11:37
Jūs Viola akla esat? tak tur ir uzrakstīts cik ūdeni vajag!
Viola 2012. gada 6. februāris 21:41
atkal nav paradits cik daudz vajag udens

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Konservējumi

Jaunākās receptes