Klasiski marinētas bietes

5 1
Klasiski marinētas bietes
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 600 g biešu
  • 1 l ūdens
  • 65 g cukura
  • 1.5 ēd. k. esences
  • Ķimenes

Pagatavošana

15 min.
  1. Bietes novāra, pievienojot naža galu sāls, atdzesē aukstā ūdenī, sagriež šķēlītēs vai salmiņos.
  2. Marināde: vārot ūdeni, pievieno cukuru un ķimenes pēc saviem ieskatiem, beigās pievieno esenci. Pārlej bietēm.
  3. Var lietot nepasterizējot, var pasterizēt ziemai pie 85 grādiem 20 minūtes un aizvākot.

    Lai labi garšo!
    Var lietot nepasterizējot, var pasterizēt ziemai pie 85 grād...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

kristine 2014. gada 24. janvāris 13:00
liekas ka jauka recepte, bet vai var nelikt kimenes?
Inita 2012. gada 3. maijs 11:37
Jūs Viola akla esat? tak tur ir uzrakstīts cik ūdeni vajag!
Viola 2012. gada 6. februāris 21:41
atkal nav paradits cik daudz vajag udens

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi