Garneļu zupa ar ingveru

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Dārzeņu biuljons 2 litri
  • Sīpols 1 gab. liels
  • Puravs 1 gab
  • Paprika 1 gab
  • Garneles 200-300 gr
  • Ingvera sakne 2-3 cm vai atakrībā no tā cik stiprs patīk
  • Kartupeļi kādi 5 vidēji
  • Šampinjoni 300 gr
  • Citrons 1 gab
  • Sojas mērce

Pagatavošana

60 min.
  1. Garneles iemarinē citronu sulā un atsāj, lai stāv.
  2. Sagriež kartupeļus kubiņos, papriku sagriež strīpiņās un puravu sagriešž ripiņās (tikai ne augšējos lakstus), sarīvē ingvera sakni un sīpolu sagriež pēc iespējas smalkāk.
  3. Kartupeļus, papriku un puravu liek pannā pasautēties minūtes 10, tad pievieno sarīvēto ingveru un sīpolu, pasautē vēl minūtes 5, tad visu liek dārzeņu buljonā un vāra.
  4. Tikmēr šampinjonus sagriež šķelītes un liek pasaulēties, pielej 2 ēd.k sojas mērces un citronu sulas. Sautē minūtes 5, tad liek katliņā.
  5. Kad kartupeļi gatavi, tad garneles liek katliņā un pavāra vēl minūtes 5-10. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas