Sākums > Receptes > Zupas

Garneļu zupa ar ingveru

2009. gada 8. augusts
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Garneles iemarinē citronu sulā un atsāj, lai stāv.
2. Sagriež kartupeļus kubiņos, papriku sagriež strīpiņās un puravu sagriešž ripiņās (tikai ne augšējos lakstus), sarīvē ingvera sakni un sīpolu sagriež pēc iespējas smalkāk.
3. Kartupeļus, papriku un puravu liek pannā pasautēties minūtes 10, tad pievieno sarīvēto ingveru un sīpolu, pasautē vēl minūtes 5, tad visu liek dārzeņu buljonā un vāra.
4. Tikmēr šampinjonus sagriež šķelītes un liek pasaulēties, pielej 2 ēd.k sojas mērces un citronu sulas. Sautē minūtes 5, tad liek katliņā.
5. Kad kartupeļi gatavi, tad garneles liek katliņā un pavāra vēl minūtes 5-10. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Uz augšu