Kraukšķīgie baklažāni

5 1
Kraukšķīgie baklažāni
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 baklažāni
  • 1/2 glāze/s rīvmaizes
  • 3 olas
  • 100 g eļļas
  • 1/2 tējk. kaltētu zaļumu
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

50 min.
  1. Baklažānus sagriež ripās, pārkaisa sāli un atstāj uz 30 min.
  2. Sajauc rīvmaizi ar kaltētiem zaļumiem. Sakuļ olas.
  3. Nosusina baklažānus, pārkaisa piparus, apmērcē sakultās olās un apviļā rīvmaizē. Cep eļļā no abām pusēm līdz veidojas zeltaina garoziņa.
    Pasniedz ar kādu sev tīkamu auksto mērci.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Anda Vērpēja 2016. gada 24. septembris 17:05
Ļoti garšīga uzkoda!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas