Sākums > Receptes > Konservējumi

Kabači dārzeņu maisījumā un tomātu sulā

2009. gada 2. augusts
Foto: Gunta
Pagatavošana
60 min
1. Dārzeņu maisījumam sagriež saknes un sīpolus. Apcep eļļā katru atsevišķi, pēc tam sajauc kopā, pievieno sasmalcinātus zaļumus, sāli, piparus.
2. Sajauc marinādi - tomātu sulu, etiķi, sāli, cukuru - un uz mazas uguns vāra 15 min. Pievieno garšvielas un vāra vēl 1 min.
3. Kabačus sagriež ripās 2-3 cm biezumā, apcep eļļā.
4. Burkās liek kārtām kabačus un dārzeņu maisījumu, pārlej tomātu marinādi. Burkas sterilizē ~80 min. (1 l burkas)
5. Minētais daudzums paredzēts divām 1l burkām.
Uz augšu