Gardā vistiņa

2009. gada 28. jūlijs
Foto: Daira Zache
Ļoti paīk gatavot un izmēģināt ko jaunu,patīk jaukt garšas. Draugi novērtēja kā ļoti garsīgu,tāpēc iesaku jums arī :)
Pagatavošana
40 min
1. smalki sagriež papriku un apcep,šampinjonus apcep kopā ar sīpoliņiem,sagriež smalki šķinķi-tas pildījumam.Vistas fileju iegriež tā lai varētu izklāt uz dēlīša kā vienu veselu,magi izklapē,ierīvē ar kariju un vegetu,tad pa vidu liek sēnes,papriku un šķinķi.Lai nejuktu vaļā es izmantoju zobu bakstāmos kociņus,gar malām saspraužu un ļoti labi turās kopā.Tad liek cepties uz ļoti lēnas uguns aptuveni 15 min. Kad vista gatava,pārliek pāri sieru,ja pāri palicis pildījums,tad to var palikt zem siera :) klāt pasniedz rīsus ar zaļumiem
Uz augšu