Sākums > Receptes > Konservējumi

Rabarberu ievārījums ar apelsīna miziņu

2009. gada 28. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Lieliski garšo ar baltmaizi un kā pildījums kūkām. Pagatavošanas laiks norādīts bez 2 diennaktīm, kuru laikā rabarberu notur cukurā.
Pagatavošana
40 min
1. Nomizo un sagriež rabarberu, apber ar cukuru un liek vēsā vieta uz 2 diennaktīm.
2. Pēc 2 dienām liek visu katlā un pievieno sīki sagrieztu apelsīnu miziņu (kamēr rabarberi atpūšas ledusskapī, var miziņas izkaltēt. Pietiks ar vienu apelsīnu).
3. Visu maisot vāra 30 min. Pilda sterilizētās burkās.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu