Auzuparslas putukrejuma ar auglu kiseli

4 1

Sastāvdaļas

  • Glaze auzu parslu
  • 500 g salda krejuma
  • 2 t/k zelentina
  • Glaze auglu, ogu-pec pasu izveles
  • 1 ed/k kartupelu cietes
  • 1 l udens
  • Glaze cukurs

Pagatavošana

30 min.
  1. Uzsilda cepeskrasni uz 180gradiem, pannu ieziez ar sviestu un ieber auzu parslas-tikai bez rozinem, parber pari cukuru un apgrauzde kada 10-15min. Iznem ar un atdzese.
  2. Sakul putukrejumu un pievieno apgrauzdetas parslas, samaisa un pievieno zelentinu( ieber 1-2t/k zeletina traucina un parlej ar aukstu udeni, lauj uzbriest 10min-tad uz lnas uguns izkause). Visu ieliek leduskapi atdziseties un savilkties.
  3. Kiselis:
  4. Katlina ielej udeni-pievieno izveletos auglus, ogas(vasara ipasi gardi ir ar upenem un janogam, kas dod nelielu skabuminu). Pievieno cukuru, bet , lai nav parak salds-kiselim jabut nedaudz skabenam. Kad sak varities nonem no uguns un maisot pievieno kartupelu cieti(glaze ielej vesu udeni un pievieno 2-3ed/k kartupelu cietes un izmaisa). Kiseli atdzese.
  5. Ielej blodina kiseli-pievieno putukrejumu ar auzu parslam un edam veseli :)

Komentāri

kitine 2013. gada 21. maijs 11:18
vel nezi vaj ir garsigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti