Sākums > Receptes > Deserti

Auzuparslas putukrejuma ar auglu kiseli

2009. gada 24. jūlijs
Foto: Inta
Pagatavošana
30 min
1. Uzsilda cepeskrasni uz 180gradiem, pannu ieziez ar sviestu un ieber auzu parslas-tikai bez rozinem, parber pari cukuru un apgrauzde kada 10-15min. Iznem ar un atdzese.
2. Sakul putukrejumu un pievieno apgrauzdetas parslas, samaisa un pievieno zelentinu( ieber 1-2t/k zeletina traucina un parlej ar aukstu udeni, lauj uzbriest 10min-tad uz lnas uguns izkause). Visu ieliek leduskapi atdziseties un savilkties.
3. Kiselis:
4. Katlina ielej udeni-pievieno izveletos auglus, ogas(vasara ipasi gardi ir ar upenem un janogam, kas dod nelielu skabuminu). Pievieno cukuru, bet , lai nav parak salds-kiselim jabut nedaudz skabenam. Kad sak varities nonem no uguns un maisot pievieno kartupelu cieti(glaze ielej vesu udeni un pievieno 2-3ed/k kartupelu cietes un izmaisa). Kiseli atdzese.
5. Ielej blodina kiseli-pievieno putukrejumu ar auzu parslam un edam veseli :)
Uz augšu