Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dārzeņu, gaļas kārtojums - sautējums

2009. gada 23. jūlijs
Foto: Elīna
Pagatavošana
80 min
1. Visu sastāvdaļu daudzums atkarīgs no katra paša gaumes.
2. Katliņā vai speciālā stikla traukā ar vāku kārto kartupeļus, burkānus, gaļu, sīpolus, papriku, tomātus (visus sagrieztus kubiņos, šķēlītēs). Kārtas var atkārtoties. Visam pa virsu nedaudz sojas mērces un karstā ūdenī izšķīdinātas garšvielas, karijs.apmeram 3/4 daļām kārtojuma jābūt ūdenī, var mazāk. Liek uz lēnas uguns apmēram 40 min sutināties.
3. nekas nav jāsajauc, kad gatavs var pārkaisīt ar rīvētu sieru, zaļumiem.
4. Sanāk labs pamatēdiens turklāt ar visu mērcīti.
5. Ļoti labi garšo ar krējumu.
Uz augšu