Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kukurūzas biezputra ar tomātiem, sieru un olīvām

2009. gada 22. jūlijs
Foto: Dženifera
Pagatavošana
30 min
1. Jāuzvāra buljons. Nepārtraukti maisot, iesijā buljonā kukurūzas putraimus un nevārot, ik pa brīdim apmaisot turpini karsēt 15min. Sakul olas un kārtīgi iemaisi biezputrā. Tomātus jāsagriež sķēlēs, olīvas jānotecina un siers - jāsadrupina. Kukurūzas biezputru uzziest uz plāts, uz kuras uzklāts cepampapīrs. Jākārto virsū tomāti, olīvas, jāuzber virsū ķiplociņus un sadrupinātais siers. Liekam 200 grādu karstā cepeškrāsnī un cepam aptuveni 15 minūtes!
2. Lai labi garšo :)
Uz augšu