Jogurta kūka

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 personām
  • 1 paciņa Selgas cepumu
  • 1 paciņa želatīns
  • 4 trauciņi jogurts zemeņu vai ķiršu ar šokolādes skaidiņām
  • Augļi vai ogas - pēc izvēles
  • 1 /2 glāze

Pagatavošana

40 min.
  1. Traukā (vislabāk formā ar noņemamām sānu malām) izklāj Selgas cepumus. Izšķīdinātu želatīnu sajauca ar jogurtu (tā kā tas ir krēmveida, tad nav nepieciešams putukrējums). Ja gribās iekšā smalki var sagriezt augļus vai pievienot ogas. Sajaukto jogurta masu pārlej cepumiem un ieliek ledusskapī, kad nedaudz saželējis - virsū liek augļus un ogas. Liek ledusskapī, kad stingra forma ņem ārā un ēd.

Komentāri

Anete 2011. gada 2. marts 18:42
Želtantīna daudzumu vēl varētu saprast, bet jogurta daudzumu..4 paciņas pa 400g būtu laikam par daudz...laikam jau tad mziņās paciņas, bet neriskēšu noskaidrot, jāmeklē cita recepte.
marisa 2010. gada 8. augusts 12:47
recepte nav pilniga jo nav ne svars noteikts nekas! jogurts var but dazada tilpuma!!!
kristine 2010. gada 25. maijs 11:52
ka lai zinu cik zelantinu un parejas uzturvertibas l;ikt klaat?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize