Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pupiņu un maltās gaļas sautējums

2009. gada 21. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Sastāvdaļu daudzums ir ļoti aptuvens - gatavoju,tā kā man šķiet labāk. Kā teiktu mamasita - bon appettite!
Pagatavošana
45 min
1. Pats galvenais - iepriekšējā vakarā izmērcēt pupiņas, jo ja tas netiks izdarīts - tad viss būs jātaisa no sākumā. Es pupiņas mērceju 10-12 h.
2. Smalki sagriež sīpolu un ķiploku, apcep uz pannas tā, lai smuki brūns, tad pievieno sagrieztu papriku, arī apcep, tad liek klāt malto gaļu. Visu kopā apcep.
3. Tad liek klāt pupas, uzlej ūdeni tā, lai visu masu apņem. Tā tas viss tiek sautēts, līdz pupiņas mīkstas un gaļa gatava.

Labu apetīti!
Uz augšu