Lasis ''mans"

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaiga lasha fileja, 3 palieli sipoli, majoneze, sals, pipari, garshviela zivju edieniem

Pagatavošana

60 min.
  1. Lasha fileju sagriez ne paaraak lielos gabalinjos, apkaisa ar saali un pipariem. cep uz pannas no abaam puseem,nonjem.
  2. Tad sagriez sipolus un apcep uz pannas. Njem veidni,ieklaaj folliju un klaaj mazu kaartinju ar apceptajiem siipoliem,tad nedaudz paarlej majoneezi un nedaudz paarkaisa ar garshvielu zivs eedieniem,pa virsu liek lasha gabalinjus,tad atkal siipolus,majoneezi,garshvielu un lasha gabalinjus.nobeidz ar siipoliem un majoneezi.Liek apmeeram uz pusstundu cepeshkraasnii 180-200 grados,lai pasauteejas!labi garsho kopaa ar riisiem!

Komentāri

Regīna 2016. gada 24. aprīlis 03:02
Dievīga recepte! Paldies!
Lipiigaa 2012. gada 23. februāris 17:14
Ļoti gardi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni