Dārzeņu ragū "gardais"

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Baklažāns - 1gab
  • Neliels kabacis - 1gab
  • Vidēji lieli tomāti - 2gab
  • Vistas fileja - 2gab
  • Ķiploks - 2 daiviņas
  • Universālā garšviela
  • Vorčesteras mērce
  • Olīveļļa
  • Dilles

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistas fileju sagriež 3x3 cm kubiņos; ķiploku sasmalcina; baklažānu un kabaci sagriež 2x2 cm kubiņos; tomātu sagriež 2-3 cm biezās daiviņās. Uzkarsētai pannai uzlej olīveļļu, pievieno ķiploku un vistas fileju; nedaudz apcep. Pievieno baklažānu un kabaci, nepārtraukti maisot cep ( nedrīkst likt virsū vāku; cep uz palielas uguns); pēc garšas pievieno garšvielu un vorčesteras mērci. Kad fileja gatava, baklažāns apcepies un kabacis apcepies, bet vēl kraukšķīgs, tad pievieno tomātus un cep vēl ~2min. Kad gatavs pasniedz pārkaisītu ar sakapātām dilītēm.
  2. Ja ir vēlēšanās var papildus pievienot arī blanšētus burkānus, puķkāpostus vai brokoļus.
  3. Garšo labi ar skābo krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes