Blenderēta aukstā tomātu zupa jeb gaspačo

3 1
Blenderēta aukstā tomātu zupa jeb gaspačo
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

10 porcijas
  • 1 l tomātu savā sulā
  • 100 g sarkanās paprikas
  • 1 zilais sīpols
  • 100 g Fetas siera
  • 1/2 tējk. sāls
  • 1/2 tējk. maltu piparu
  • 3 tējk. olīveļļas
  • Baziliks pasniegšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Ielej traukā tomātus savā sulā ar visu šķidrumu.
  2. Sagriež sīpolu un papriku mazos gabaliņos, ber pie tomātiem - visu sablendē.
  3. Pieber klāt sāli un piparus, pievieno olīveļļu. Ja garšo asi ēdieni var pievienot nedaudz adžiku. Visu samaisa.
  4. Lej zupu bļodā, vidū ieliek karoti Feta siera un rotā ar svaigu bazilika lapiņu.

    Lai labi garšo!
    Lej zupu bļodā, vidū ieliek karoti Feta siera un rotā ar sva...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Antra 2010. gada 14. augusts 13:05
par maz sastāvdaļu, bet nav jau slikti!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas